Nau Central

Espai de 2.800 m2 lluminós i situat en un únic nivell que ofereix una gran versatilitat. La nau és divisible amb cortinatge a diferents punts i permet crear diferents ambients així com reduir l'espai.

> Capacitat per a 2.185 persones

> Capacitat per a + 2.000 cadires

Auditori

Espai amb cabuda per a 302 persones equipat amb butaques intel·ligents, on pots disposar d’endolls i connexions de xarxa.

L’Auditori està també al lateral de la nau central com les sales i permet alhora l’accés independent o bé integrat amb l’activitat que es dugui a terme a la nau.

Ideal per actes exclusius o complementaris a una Fira o Congrés.

> Pantalles

> Projector

> Control de so

> Càmera per projectar a les pantalles

Sales Polivalents

Sales separades amb panells mòbils situades al lateral de la nau central (4 sales de 100 m2 cadascuna que es poden unificar fins arribar a un únic espai de 400m2).

Les sales tenen entrada des de la nau central i també accés independent per ser utilitzades de forma aliena a l’activitat que s’estigui realitzant a la nau central.

Les sales tenen dues entrades independents; es pot accedir des de la Nau Central, de manera que es poden celebrar diferents actes alhora.

> Cadascuna de les sales té una capacitat per a 80 persones

> Espais diàfans

> Sistema de separació panelable

> Connexions de xarxa i elèctriques que podem situar a qualsevol punt de la sala, segons les necessitats del teu acte.

Altres

Zona cafeteria:

Petit espai de cafeteria disponible a petició del client

Exterior:

Opció de fer-ne ús del lateral exterior de Fira Sabadell així com del porxo de l’entrada principal al recinte Firal.

Els espais de Fira Sabadell

El recinte firal en el seu conjunt disposa de prop de més de 3.200 m2 de superfície expositiva amb opció de fer ús de la porxada de l’entrada sumant 395 m2.

L’espai té accessos directament a la Nau i la zona de càtering per a vehicles de càrrega i descàrrega a peu pla. Així com un pàrquing soterrani de gestió externa.

ImprimeixCorreu-e