Formulari de contacte

ywjerwru

Els camps marcats amb un (*) són obligatoris

D’acord amb el que disposa l’article 5 de la Llei 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, li informem que les dades facilitades seran incloses en el fitxer automatitzat Gestió interna Promoció Econòmica titularitat de Ajuntament de Sabadell -Promoció Econòmica-, Ctra. Barcelona 208, 08205 Sabadell, amb la finalitat d'informar de les seves activitats i serveis d’innovació, indústria i promoció econòmica. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, mitjançant escrit dirigit al Vapor Llonch a l'adreça indicada.

Amb la tramesa d'aquest imprès autoritza l'Ajuntament de Sabadell a fer ús de les seves dades amb les finalitats indicades.

+ INFO

Com arribar-hi

 

La seva ubicació, en plena Gran Via i a pocs metres de l'estació de RENFE i dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, faciliten el seu accés des de qualsevol punt del país. A més a més, té una excel·lent comunicació viària, tant per carretera com per autopista.

Accés al recinte firal: Pl. de la Sardana, 7 08203 Sabadell, Barcelona

Pàrking

Accés a les oficines: c. de les Tres Creus, 202, 08203, Sabadell, Barcelona

  • A tocar de l'estació de RENFE Centre i de l'estació d'autobusos de Sabadell (connexió amb les línies urbanes i interurbanes)
  • A 500m de l'estació Sabadell-Plaça Major dels Ferrocarrils de la Generalitat
  • A 4km de l'aeroport de Sabadell
  • A 15km de Barcelona

ImprimeixCorreu-e

3, 2, 1... rodem?

Tarifes 2018

Catàleg

Visita virtual