Sport Dirigit

Sport Dirigit

QUÈ ÉS?

SPORT DIRIGIT es una entitat de Sabadell dedicada a l'organització i a la gestió d'activitats coesolars, d'idiomes i de lleure que des de l’any 2008 està fent un esforç per ampliar la seva gamma de serveis de formació.

QUÈ HI TROBARÀS?

S'hi presentaran moltes novetats que encara no s’han vist a Sabadell. A més de totes les activitats que pots llegir al cartell i al web, SPORT DIRIGIT vol destacaren aquesta cita:

  • Vol didàctic de drons, realitzat per professionals de la formació especialitzats. També comptem amb la presència d’un professor de vol de drons de l'Aeroport de Sabadell.
  • Presentació d’avions a reacció d’aeromodelisme, de certa envergadura,  pel fabricant dels motors. Motors fabricats a Catalunya i exportats a tot arreu. Motivarem els nens a aficionar-se al vol d’avions.
  • Nous nivells de formació acreditats per LEGO, amb un projecte de formació progressiva amb el tema de la Robòtica. Presentem formes de desenvolupar la formació donant-hi forma de joc, perquè sigui atractiva als infants.
  • Darreres novetats d'OXFORD UNIVERSITY que utilitzem en la formació de la llengua anglesa en tots els nivells educatius.
  • Presentació de l’associació sense ànim de lucre PAPA ALPHA de Sabadell.

QUAN?

28 de setembre de 2019, de 10 a 13.30 h.

ASSISTÈNCIA

Entrada lliure i gratuïta.