DESCRIPCIÓ

L’Aula d'Extensió Universitària de Sabadell, per a la Gent Gran és una associació sense ànim de lucre fundada el 2006 amb l’objectiu de difondre la cultura a la gent gran de la ciutat de Sabadell, dins l’àmbit universitari. Per aconseguir aquest objectiu, l’Aula organitza un programa de classes setmanals i un seguit d’activitats culturals complementàries. La proposta pel dia 05 de febrer de 2024 és la ponència "El passat i el futur de la televisió a Catalunya" a càrrec de Salvador Alsius i Clavera, periodista i sociòleg. Llicenciat en Ciències Econòmiques, Ciències de la Informació i Doctor en Periodisme.


DATA

05 de febrer de 2024


WEB

https://www.aulasabadell.cat/

DESCRIPCIÓ

L’Aula d'Extensió Universitària de Sabadell, per a la Gent Gran és una associació sense ànim de lucre fundada el 2006 amb l’objectiu de difondre la cultura a la gent gran de la ciutat de Sabadell, dins l’àmbit universitari. Per aconseguir aquest objectiu, l’Aula organitza un programa de classes setmanals i un seguit d’activitats culturals complementàries. La proposta pel dia 18 de març de 2024 és la ponència "La dictadura de Miguel Primo de Rivera" a càrrec de Josep Mª Solé i Sabaté, llicenciat en Filosofia. Catedràtic d’Història Contemporània UAB.


12 de febrer de 2024


WEB

https://www.aulasabadell.cat/

DESCRIPCIÓ

L’Aula d'Extensió Universitària de Sabadell, per a la Gent Gran és una associació sense ànim de lucre fundada el 2006 amb l’objectiu de difondre la cultura a la gent gran de la ciutat de Sabadell, dins l’àmbit universitari. Per aconseguir aquest objectiu, l’Aula organitza un programa de classes setmanals i un seguit d’activitats culturals complementàries. La proposta pel dia 19 de febrer de 2024 és la ponència "Últimes voluntats" a càrrec de Jaume Rocabert Luque, advocat de Sabadell i fundador de “Testamenta”.


DATA

19 de febrer de 2024


WEB

https://www.aulasabadell.cat/

DESCRIPCIÓ

Festa d'hivern amb ballada de sardanes amb la cobla Selvatana i concert d'ACF Sabadell Sardanista.


DATA

 

24 de febrer de 17 a 19.30 h. 


WEB

https://entitatsabadellsardanista.blogspot.com/

 

DESCRIPCIÓ

Jornada d'indústria


DATA

24 de febrer 


WEB

-