DESCRIPCIÓ

Arriba Survival Zombie a Fira Sabadell. Un joc de supervivència zombi en viu que t’introdueix en una pel·lícula de zombies.


DATA

1 d'octubre 2022


WEB

http://survivalzombie.es/survival/sabadell/

DESCRIPCIÓ

L’Aula d'Extensió Universitària de Sabadell, per a la Gent Gran és una associació sense ànim de lucre fundada el 2006 amb l’objectiu de difondre la cultura a la gent gran de la ciutat de Sabadell, dins l’àmbit universitari. Per aconseguir aquest objectiu, l’Aula organitza un programa de classes setmanals i un seguit d’activitats culturals complementàries. La proposta pel dia 10 d'octubre de 2022 és la ponència "George Gershwin, de Broadway a l’olímp de la música clàssica" a càrrec de Xavier Chavarria Talarn,  musicòleg periodista i crític musical. Llicenciat en Filologia Catalana per la UAB.


DATA

10 octubre de 2022


WEB

https://www.aulasabadell.cat/ca/p/c/programa-proper-trimestre

 

DESCRIPCIÓ

Presentació del projecte polític de Yolanda Díaz (Podemos): Una reforma laboral per continuar conquerint drets. Acte obert al públic


DATA

15 d'octubre de 2022, 17 h


WEB

https://www.sumarfuturo.info/

DESCRIPCIÓ

L’Aula d'Extensió Universitària de Sabadell, per a la Gent Gran és una associació sense ànim de lucre fundada el 2006 amb l’objectiu de difondre la cultura a la gent gran de la ciutat de Sabadell, dins l’àmbit universitari. Per aconseguir aquest objectiu, l’Aula organitza un programa de classes setmanals i un seguit d’activitats culturals complementàries. La proposta pel dia 17 d'octubre de 2022 és la ponència "Les dones artistes silenciades" a càrrec Mireia Vidal Carreras, llicenciada en Història de l’Art per la UAB. Professora de l’Escola Pia de Sabadell.


DATA

17 octubre de 2022


WEB

https://www.aulasabadell.cat/ca/p/c/programa-proper-trimestre

 

DESCRIPCIÓ

42è Congrés de la Societat Catalana de Medicina Intensiva i Crítica.

DATA

18 d'octubre de 2022

WEB

http://www.socmic.cat